Mittwoch, 13. Mai 2020

Pk06 velux

Pk06 velux

VELUX Tuimelvenster. Die Einhandbedienung durch die Griffleiste oben ermöglicht eine bequeme Bedienung. Reserveer of bestel. Bekijk alles met velux pk! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. In het dagelijks gebruik opent het raam tot 45°, maar in een noodsituatie kan het.


Pk06 velux

Sleiderink is Groothandel in Dakramen! Dit tuimelvenster is standaard leverbaar als wit afgelakt grenen kozijn GGL. Wit, onderhoudsarm en handbediend tuimelvenster.


Het dakraam scharniert in het midden en kan 180° rond zijn as tuimelen. Opent, al dan niet traploos, tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij. De juiste maat voor de gordijnen vinden is eenvoudig, er is geen meetlint.


Gerelateerde producten. Algemene productinformatie. Technische specificaties. Nieuwe generatie energie- efficiënte dakramen Standaard voorzien van 1 dekkende witte acryllak op. Velux dakramen Wit GGL met gootstuk EDW. Hier te koop en snel bezorgd.


Inclusief gootstuk, traploos instelbaar en onderhoudsarm. Type GPU PKWit Afmeting Buitenzijde (BxH): 94x1cm. Manueel wentelend dakvenster met een houten kern. Tuimeldakraam van wit afgelakt FSC gecertificeerd grenenhout.


Het raam is afgewerkt met witte acryl-lak op waterbasis. Dachfenster der neuen Generation V22. Energie Schallschutz. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. This centre pivot roof window is a classic and versatile design manufactured in high. Product features:- Comfortable and easy. De video is ter verduidelijking van de gebruiksaanwijzing.


Retrait en agence sous 2h. Uitgevoerd met GGU PKtuimelvensters en lichtgrijze verduisteringsgordijnen. Wilt ook meer daglicht in uw slaapkamer?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.